На Львівщині група підлітків потрапила у ДТП на викраденому автомобілі (ФОТО)

Новини 19 Листопада, 2020 1 640

Фото: ФБ/Oleksandr Klimov

Неповнолітній, який заволодів автомобілем шахти «Надія», є племінником керівника цього підприємства, який не написав заяву в поліцію про викрадення автомобіля

Група підлітків викрала автомобіль Toyota Land Cruiser, що належить ПрАТ Шахта “Надія” , на якому згодом було скоєно ДТП. По факту викрадення автомобіля порушено кримінальну справу.

Як пише «Четверта студія», про ситуацію, яка склалась з автомобілем «Тойота Прадо», що належить шахті «Надія» написав на своїй сторінці у ФБ голова правління в ГО”ІБ” Дорожній Контроль Захід Олександр Клімов.

«Я провів коротке журналістське розслідування стосовно ситуації, яка склалась з автомобілем «Тойота Прадо», що належить шахті «Надія».

Як виявляється, цей автомобіль перебуває в податкові заставі, а також на нього накладений арешт виконавчою службою.

З власних джерел у поліції Львівської області мені повідомили, що у розшуковій базі МВС такої інформації немає, а має бути. Теоретично можна припустити, що хтось з посадових осіб шахти міг вирішити це питання з виконавчою, щоб безперешкодно користуватись службовим позашляховиком у власних цілях.

Виявляється, юнак, який заволодів автомобілем шахти «Надія», є племінником керівника цього підприємства, який не написав заяву в поліцію про викрадення автомобіля.

На щастя, Червоноградським відділом поліції прийнято рішення порушити кримінальне провадження за ч. 1 ст. 289 Кримінального Кодексу України (Незаконне заволодіння транспортним засобом), так як авто є власністю підприємства.

Надіємось, що правоохоронні органи дослідять питання законності використання транспортного засобу у вихідний день. Також виникає питання, що службове авто робило в неділю за межами шахти.

Це б легше сприймалося, якби не кричущі факти: незаконна порізка та вивіз металобрухту, по якому сьогодні також проводиться досудове розслідування за фактом розкрадання державних коштів, порушення вимог податкової застави, а сума, повірте, там чимала. А тепер створення аварійної ситуації на дорозі автомобілем шахти.

Що ж це виходить? Шахтарі без роботи та зарплати, а керівництво шахти їздить на автомобілі, який обслуговується та заправляється за рахунок шахти, легковажно розпоряджається ним, передає його в користування особам, які не тільки не мають законного права ним керувати, а й сідати за кермо взагалі.

На жаль, наші правоохоронні органи слабо реагують на такі факти. А як вони можуть на них якісно реагувати, якщо один з діючих депутатів Верховної Ради від провладної партії погрожує їм звільненням з роботи та посад, всіляко заважає їм провадити розслідування. Невже і тут зрада?

Вірю, що справедливість таке буде…», – зазначається у дописі Олександра Клімова.

Цирк на дроті…

Я провів коротке журналістське розслідування стосовно ситуації, яка склалась з автомобілем Тойота Прадо,…

Опубликовано Oleksandr Klimov Среда, 18 ноября 2020 г.

 

На сторінці спільноти «Шахта «Надія» у ФБ повідомляється, що «15 листопада, приблизно о 14-00, в Червонограді групою підлітків в кількості 5-ти осіб, серед яких була дівчина, було здійсено викрадення автомобіля Toyota Land Cruiser, що належить ПрАТ Шахта “Надія” .

По факту викрадення автомобіля порушено кримінальну справу.

Як відомо, після викрадення автомобіля, молодики здійснили декілька ДТП у м.Сокалі і намагались втекти із місця події. Спершу неповнолітній водій не реагував на вимогу поліцейських зупинитися. Згодом поліцейські наздогнали та зупинили автомобіль. За кермом виявився 17-річний мешканець Червонограда, котрий, як згодом встановили медики, перебував у стані алкогольного сп’яніння.

У поліції Львівщини повідомляють, що інцидент трапився 15 листопада близько 15:00 у Сокалі на вул. Тартаківській. 17-річний мешканець Червонограда на автомобілі Toyota Land Cruiser спершу в’їхав у металеву огорожу, після чого здійснив зіткнення з автомобілем Audi. Далі хлопець продовжив рух, на вулиці Шептицького він скоїв зіткнення з автомобілем Volkswagen, проте й після цього не зупинився.

На щастя, під час ДТП ніхто не постраждав.

Станом на сьогоднішній день проводяться слідчі дії, а автомобіль буде відремонтовано за рахунок коштів винних осіб».

У неділю, 15 листопада, приблизно о 14-00 в Червонограді групою підлітків в кількості 5-ти осіб, серед яких була…

Опубликовано Шахта Надія Понедельник, 16 ноября 2020 г.

 

15 листопада, близко 16 години, у місті Сокаль особа в стані алкогольного сп’яніння розтрощила автомобіль, який належить…

Опубликовано Oleksandr Klimov Воскресенье, 15 ноября 2020 г.

 

Як повідомлялося, неповнолітній житель Червонограда скоїв ДТП на автомобілі шахти “Надія”.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,