На Львівщині горів будинок з дітьми: немовля загинуло (ВІДЕО)

Новини 11 Вересня, 2020 640

Фото: ДСНС

Двох дітей врятували з палаючої будівлі

На Львівщині під час пожежі у приватному житловому будинку постраждала дитина 2019 року народження. Від отриманих травм хлопчик загинув.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомив керівник прес-центру ГУ ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев.

“Жахлива трагедія на Львівщині. Сьогодні о 06:56 надійшло повідомлення про пожежу с. Звертів Жовківського району в приватному житловому будинку. На момент загорання в ньому знаходилось 3 дітей. Почувши крики дітей батьки винесли їх з палаючої кімнати на свіже повітря. Двоє дітей не постраждало, а от хлопчик, 2019 року народження, отримав опіки та по дорозі до лікарні помер. Причину пожежі встановлюють, але попередньо – це дитячі пустощі з вогнем”, – зазначив Туровцев.

Жахлива трагедія на ЛьвівщиніСьогодні о 06:56 надійшло повідомлення про пожежу с. Звертів Жовківського району в приватному житловому будинку.На момент загорання в ньому знаходилось 3 дітей.Почувши крики дітей батьки винесли їх з палаючої кімнати на свіже повітря. Двоє дітей не постраждало, а от хлопчик, 2019 року народження, отримав опіки та по дорозі до лікарні помер.Причину пожежі встановлюють, але попередньо – це дитячі пустощі з вогнем.Закликаю батьків дбати про безпеку дітей:• не залишайте дітей вдома без нагляду;• якщо ви залишаєте дитину вдома саму, переконайтеся що всі наявні в помешканні електроприлади знаходяться у справному стані, а сірники сховані у недоступному місці;• обов’язково розкажіть дітям, що у разі виникнення пожежі необхідно терміново сповістити про це дорослих та Службу порятунку за номером “101”;Можливо ці елементарні правила врятують життя!

Опубліковано Віталієм Туровцевим Пʼятниця, 11 вересня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , ,