На Львівщині голодували медики (ФОТО)

Новини 27 Листопада, 2021 100

На Львівщині голодували медики

На Львівщині голодували медики.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Соціальний рух.

Як йдеться у повідомленні, “через провальну роботу НСЗУ багато медиків лишилися без зарплат”.

“Медики на Львівщині шляхом звернень і протестних голодувань добилися результату – кошти їм виплатить обласна рада. Вітаємо Оля Сенюта Іванчина та всіх причетних з перемогою”, – йдеться у повідомленні.

Як повідомляє Конфедерація вільних профспілок України, Львівська обласна рада підтримала виділення коштів для погашення заборгованості із заробітної плати працівникам лікарні відновного лікування у Соснівці.

Як повідомила голова первинного осередку Вільної профспілки медичних працівників України медичного закладу Ольга Іванчина, на виплату заборгованої зарплати передбачили 956,4 тисячі гривень.

«Ще 72 тисячі гривень виділили на закупівлю бойлерів для підігріву води та витратні матеріали для їх встановлення», – додала профспілкова лідерка.

Рішення ЛОДА стало приємною новиною для колективу лікарні, працівники якої з другої половини липня й до листопада не отримували заробітної плати. І хоча виділених коштів не вистачить на повне погашення заборгованості, але ця ухвала вселяє надію колективу на збереження їхнього медичного закладу, у якому шахтарі, військові і люди з різноманітними недугами й наділі матимуть змогу покращувати та відновлювати своє здоров’я, йдеться у повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , ,