На Львівщині футболісти передали у дитбудинки медзасоби індивідуального захисту

Новини 06 Квітня, 2020 183

Фото: ЛАФ

Колектив Львівської асоціації футболу (ЛАФ) передав вихованцям семи дитячих будинків продукти та медзасоби.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє УНН.

Мова про дитячі будинки, що заходяться у Львові, Стрию, Новому Милятині Буського, Сасові Золочівського, Лаврові Старосамбірського та Бортниках Жидачівського районів. Асоціація футболу передала вихованцям дитячих будинків найнеобхідніші речі: вітаміни, антисептики, засоби індивідуального захисту та гігієни, фрукти й солодощі.

“Цю благодійну акцію звично ініціював й особисто профінансував голова Львівської асоціації футболу Олександр Шевченко, адже турбота про підростаюче покоління — один із пріоритетів роботи ЛАФ”, – розповіли в УАФ, нагадавши, що у період карантину допомогу від ЛАФ отримують ветерани футболу та їхні родичі.

“Також ми повідомляли про діяльність Чернігівської, Дніпропетровської, Одеської, Тернопільської, Житомирської, Кіровоградської, Закарпатської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Сумської, Херсонської, Луганської, Рівненської, Полтавської та Волинської обласних асоціацій, Асоціації футболу Автономної республіки Крим, а також Асоціації ветеранів футболу України, які підтримали ініціативу УАФ щодо допомоги в боротьбі з поширенням коронавірусу”, – нагадали в УАФ.

 

Коментарі

Позначки: , , ,