На Львівщині фура розтрощила автомобіль патрульної поліції

Новини 20 Жовтня, 2018 78

22-річний поліцейський загинув на місці ДТП, його 31-річний напарник у важкому стані

На Львівщині внаслідок зіткнення службового автомобіля патрульної поліції Toyota Prius з вантажним автомобілем DAF, на місці події загинув працівник поліції, ще один у важкому стані госпіталізований.

Як повідомив координатор «Варти 1» Ігор Зінкевич, дорожньо-транспортна пригода сталася 20 жовтня о 15:50 на трасі Львів – Рава Руська, біля села Мощани.

«ДТП за участі фури і патрульної поліції. Один поліцейський помер на місці ДТП, інший у важкому стані без свідомості. Від удару в фурі пошкодило бак, звідки витекло 500 л. солярки. Викликали пожежну, щоб залити піною», – зазначається у дописі Зінкевича.

Фото: Facebook/Ігор Зінкевич

Як повідомили у Патрульній поліції України, рядовий патрульної поліції Назарій Присташ загинув на місці ДТП, його напарник, 31-річний лейтенант поліції Остап Кутний — госпіталізований.

Назарій Присташ. Фото: Патрульна поліція України

«Під час виконання службових обов’язків у страшній ДТП загинув наш колега, 22-річний патрульний поліцейський Назарій Присташ. Сьогодні вранці Назарій Присташ заступив на патрулювання у складі екіпажу 3 батальйону патрульної поліції Львівської області, цього разу — востаннє. Під час патрулювання автодороги Тернопіль-Львів-Рава-Руська відбулося зіткнення службового автомобіля Toyota Prius з вантажним автомобілем DAF. Внаслідок цього, рядовий патрульної поліції Назарій Присташ загинув на місці. Його напарник, 31-річний лейтенант поліції Остап Кутний — шпиталізований. Лікарі борються за його життя та роблять все можливе.

Назар з гідністю ніс службу в лавах патрульної поліції. Для нас він назавжди залишиться принциповим і чуйним поліцейським, поліцейським, який вірно та самовіддано служив Батьківщині та українському народу. Ми висловлюємо наші найглибші співчуття рідним, близьким, друзям, колегам Назара. Пам’ятаємо, сумуємо разом з вами. Світла пам’ять…», – йдеться у дописі Патрульної поліції України.

Як зазначили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області, всі обставини дорожньо-транспортної пригоди встановлюються.

 

Коментарі

Позначки: , ,