На Львівщині електричка буде їхати, якщо пасажири купуватимуть квитки від початкової до кінцевої станції (ВІДЕО)

Новини 12 Грудня, 2019 2 841

Ілюстрація: "Золочів.нет"

На Львівщині електричка із Красного у Золочів буде їхати, якщо купуватимуть квитки від початкової до кінцевої станції.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє «Золочів.нет».

Як зазначається, з 8 грудня було змінено графік руху електропотягу Львів-Золочів, що їхав о 20:48 год (відправлення зі Львова). Електропотяг перестав їхати ввечері із Красного у Золочів. Через це вже люди на станції Красне ввечері не мали чим добратися додому. Проте, є надія, що буде знайдено компроміс. Якщо люди будуть брати квитки в касі від початкової до кінцевої станції — електричка буде курсувати за даним маршрутом.

Ми добились того, щоб електричка Львів-Золочів (20:48 зі Львова) їхала на кінцеву станцію Золочів. Тепер все залежить від людей: будуть брати квитки в касі від початкової до кінцевої станції — електричка буде курсувати за даним маршрутом, а якщо будуть їхати зайцем, або оплачувати мінімальну вартість квитка, то електричка їхати не буде, і всі наші старання протягом останніх днів марні.

«Звернення до громадян м. Золочів і сіл Скварява, Княже і Ясенівці! У зв’язку із ситуацією, що склалася і була пов’язана із зміною графіку приміських поїздів від 08.12.2019р., зокрема електропоїзда Львів-Золочів (відправлення зі Львова о 20:48год), було надіслане звернення в Управління залізниці, щоб даний маршрут залишити без змін.

В свою чергу, керівництво залізниці обґрунтувало свою відповідь фактами і надало  місяць випробувального терміну, щоб перевірити рентабельність маршруту.
Електропоїзд на сьогоднішній день є єдиним і більш – менш надійним у будь-яку пору року видом транспорту.

Тому прохання до всіх свідомих і поважаючих себе громадян, купуйте квитки від початкової і до кінцевої точки свого маршруту і тим зможете дати можливість користування електротранспорту всім пасажирам із пільгової категорії населення. А заплативши за проїзд повну вартість зможемо вимагати підвищення якості і надійності перевезення. Це остання і єдина вимога від залізниці для подальшого курсування електропоїзда до ст. Золочів.
І не шукайте в майбутньому винних», – повідомив Юрій Кузьма.

 

Коментарі

Позначки: , ,