На Львівщині діятимуть перепустки нового зразка

Новини 14 Лютого, 2024 533

Під час комендантської години

Загалом з 29 грудня 2023 року до 9 лютого 2024 року видали 6901 перепустку, а з 2 лютого 2024 року до 9 лютого 2024 – 224 перепустки. До слова, дані щодо кількості перепусток оновлюються щоп’ятниці.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Бомок.

“У зв’язку з спробами підроблення та реалізації перепусток для переміщення під час комендантської години комендатурою Львівської області було прийнято рішення про скасування перепусток виданих в період березня 2022 – жовтень 2023 року та затвердження бланку перепусток нового зразка.

Нові перепустки мають близько чотирьох окремих рівнів захисту, які включають в себе як візуальні, так і тактильні елементи і підписуються особисто мною.

Для правоохоронців запроваджено чат-бот, за допомогою якого вони можуть в будь-який час перевірити, чи дійсно видавали перепустку на чиєсь ім’я“, – розповів комендант Львівщини Тарас Грень.

Також він додав, що ерепустки видаються за певними критеріями, в основному – для забезпечення діяльності критичної інфраструктури області, таких, як працівники установ та організацій критичної інфраструктури, органів державної влади також підприємств, діяльність яких визначена особливо важливою для функціонування економіки в умовах правового режиму воєнного стану.

Коментарі

Позначки: , ,