На Львівщині депутата районної ради позбавили повноважень

Новини 06 Березня, 2021 133

Фото: Укрінформ

Роман Любицький – депутат Львівської райради й не остання людина в місцевому осередку “Свободи”, та після гучного скандалу партія від нього відреклася

Депутати Львівської районної ради проголосували за позбавлення статусу свого тепер уже ексколеги Романа Любицького.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на Укрінформ, про це йдеться у повідомленні політсили у фейсбуці.

Голосування за дострокове припинення депутатських повноважень Романа Любицького у Львівській районній раді відбулося 5 березня. Це рішення підтримали більшістю голосів.

У міському осередку “Свободи” також повідомили, що в районній раді Любицького замінить Володимир Харчук. У часи президентства Петра Порошенка він працював у Львівській ОДА, коли ту очолював Олег Синютка.

Нагадаємо: раніше Олександр Ткаченко повідомив, що 100 працівників каналів, які пов’язують з Віктором Медведчуком, створили медіахолдинг “Новини”. Вони “скинулися” на його створення по 1 гривні, тож статутний капітал каналу становить всього 100 гривень.

“Детектор медіа” повідомив, що журналісти викупили львівський регіональний канал “Перший незалежний”. Він був у власності ТОВ “Тайм медіа”, засновником та керівником якого є Роман Любицький. Інформацію про купівлю каналу він не підтвердив та не спростував, проте уточнив, що понад рік шукав покупців.

Роман Любицький – депутат Львівської райради й не остання людина в місцевому осередку “Свободи”, та після гучного скандалу партія від нього відреклася.

Повноваження депутата Львівської районної ради від ВО «Свобода» достроково припинено.

На пленарному засіданні в…

Опубликовано Львівська міська організація ВО “Свобода” Пятница, 5 марта 2021 г.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,