На Львівщині далекобійник помер на третю добу очікування у черзі

Новини 06 Жовтня, 2019 757

Фото ілюстративне. Джерело: ТСН

На Львівщині призначено спецрозслідування нещасного випадку  з 61-річним водієм автотранспортних засобів ТзОВ «Танк Транс Україна».

За інформацією ГУ Держпраці у Львівській області, водій фури помер на третю добу очікування біля пункту пункт видачі дозволів для міжнародних перевезень у Винниках.

Як повідомляє ГУ Держпраці у Львівській області, 26.09.2019 року стався нещасний випадок зі смертельним наслідком з 61-річним водієм автотранспортних засобів ТзОВ «Танк Транс Україна».

Як йдеться у повідомленні, що надійшло з підприємства, 24.09.2019р  водій автомобіля марки МАН, який був завантажений товаром для перевезення його в Австрію, прибув на пункт видачі дозволів для міжнародних перевезень ПВД “Львів” м. Львів-Винники та записався в чергу для одержання цього дозволу. В черзі він стояв до 26.09.2019р.

Зранку  26.09.2019р. працівник поскаржився на погане самопочуття та викликав швидку допомогу. Однак на момент приїзду медиків працівник вже помер. За попередніми висновками лікарів, ймовірна причина смерті – природня.

Як повідомлялося, на вулиці Галицькій у Винниках помер водій великогабаритної вантажівки. На місце надзвичайної події, яка сталася 26 вересня,  прибули медики, однак врятувати людину не вдалося.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,