На Львівщині чиновники роблять селфі і відео на несанкціонованих звалищах львівського сміття (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 25 Лютого, 2021 2 268

Скриншот відео ФБ/Порицький Андрій Володимирович

До Сокальської міської ради завітали представники Департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради

У соцмережах обурюються «мандрівками» сміття з міста Львова, а також тим, як на це реагують місцеві чиновники, які «готові на все піти заради піару».

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у соцмережах, де оприлюднюють світлини і відео з місця події.

«Ви мене, звісно, пробачте, але це…Виявили машину сміття неподалік села Бояничі. Честь і шана тим людям, які про це повідомили. А тепер – найцікавіше! На місце події приїжджали посадовці. Фотографувалися, знімали відосіки… І ніхто з них не повідомив поліцію. Але найбільше ДНО тут пробив голова Червоноградської ради Андрій Порицький, який записав селфі відео на фоні палаючої купи сміття. Пожежну команду на місце події так ніхто і не викликав… Р.S. А на що ти готовий піти заради піару?», – зазначає у дописі на своїй сторінці у ФБ Oleksandr Klimov.

«Сміттєвий детектив. До Сокальської міської ради завітали представники Департаменту з питань поводження з відходами Львівської міської ради. Основна ціль приїзду – визначити недобросовісного перевізника, який зробив “подарунок” Сокальській міській територіальній громаді. Після зустрічі, що відбулась в кабінеті міського голови, представники Львівської міської ради спільно із старостами В. Панченком та С. Колядою побували в с. Бояничі на місці, де несанкціоновано викинули львівське сміття. Були виявлені платіжні документи, чеки по яких намагатимуться встановити ймовірних злочинців», – зазначає у дописі 24 лютого на своїй сторінці у ФБ Сергій Касян.

Сміттєвий детектив.
Сьогодні до Сокальської міської ради завітали представники Департаменту з
питань поводження з…

Опубликовано Сергій Касяном Среда, 24 февраля 2021 г.

Опубликовано ДК ЗАХІД Среда, 24 февраля 2021 г.

Ви мене, звісно, пробачте, але це – пи*дец!!!

Виявили машину сміття неподалік села Бояничі.
Честь і шана тим людям,…

Опубликовано Oleksandr Klimov Среда, 24 февраля 2021 г.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,