На Львівщині чиновник від Тимошенко більше року не ходить на роботу (ВІДЕО)

Новини 12 Березня, 2024 317

Євген Гірник написав заяву про вихід з фракції «Батьківщини»

Ексголова Львівської обласної ради Олександр Ганущин вказав на аморальність вчинку Євгенія Гірника

На Львівщині чиновник від Тимошенко більше року не ходить на роботу.

Це питання стало предметом обговорення під час сесії Львівської обласної ради, пише Четверта студія.

Виконувач обовʼязків голови ЛОР Юрій Холод зачитав витяг із протоколу від фракції «Батьківщина» у Львівській обласній раді про виключення із лав Євгенія Гірника.

У документі також йдеться, що члени фракції просять апарат ЛОР надати усю інформацію про отримання лікарняних виплат Євгенієм Гірником, а також рекомендують львівській обласній партійній організації ВО «Батьківщина» розпочати процедуру позбавлення Гірника депутатського мандату.

«Фракція ВО “Батьківщина” рік думала, що робити із заявою Євгенія Гірника (який все ще обіймає посаду першого заступника голови облради) про вихід з фракції.

І ось врешті вирішили задовольнити її і зробили чоловіка позафракційним.

Більше того, вони прийняли рішення звернутись до Цимбалюка, щоб розпочати процедуру дострокового припинення депутатських повноважень Гірника», – пише телеграм-канал Політичний треш.

Екс голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин запропонував внести у порядок денний питання про звільнення Гірника з посади першого заступника голови Львівської облради.

При цьому Ганущин вказав на аморальність поведінки Гірника, який більше року не ходить на службу у орган місцевого самоврядування, але при цьому має бронь від служби у ЗСУ.

Проте депутати так і не спромоглись внести це питання у порядок денний.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,