На Львівщині чоловік жорстоко вбив співмешканку

Новини 20 Березня, 2021 90

В одному з сіл Львівського району 31-річний чоловік жорстоко побив співмешканку кочергою. Від отриманих травм вона померла на місці події.

Про це повідомляє пресслужба Нацполіції Львівської області, пише Четверта студія.

Поліцейські встановили місцеперебування зловмисника та невдовзі затримали його у Львові.

“19 березня, близько 14.00, до поліції надійшло повідомлення від 21-річного жителя одного з сіл району про те, що він виявив тіло сусідки у її будинку.

На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група відділення поліції № 3 Львівського районного управління поліції, а також співробітники інших служб поліції Львівщини. Як встановили правоохоронці, 19 березня, близько 12.30, 31-річний співмешканець загиблої під час конфлікту жорстоко побив її. Зокрема, зловмисник наніс 33-річній жінці численні удари кочергою. Від отриманих травм вона померла на місці події, а чоловік втік.

До його розшуку були задіяні співробітники відділення поліції № 3 та оперативники кримінальної поліції Львівського районного управління поліції, а також оперативники Управління карного розшуку та Управління кримінального аналізу поліції Львівщини. Проведеними заходами правоохоронці встановили місцеперебування зловмисника та близько 20.00 затримали його у Львові”, – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що слідчі Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Пустомитівської окружної прокуратури, відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Зловмисник затриманий у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд бере йому запобіжний захід.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: ,