На Львівщині чоловік загинув внаслідок травмування поїздом

Новини 26 Липня, 2018 68

Фото ілюстративне. Джерело: tribuna.pl.ua

У Жидачівському районі Львівщини чоловік загинув від травм, які отримав від удару вагоном поїзда.

Як стало відомо, подія сталася вночі, 25 липня, неподалік села Бортники. Чоловік, який йшов біля залізничної колії, був травмований одним з вагонів поїзда. Травми виявилися несумісними з життям і чоловік помер.

У Львівській ОДА закликали мешканців області, у зв’язку з травмуванням сторонніх осіб на залізничному транспорті та з метою підвищення рівня безпеки громадян, що перебувають на об’єктах залізничної інфраструктури, дотримуватись правил безпеки  на залізничному транспорті.

«Регіональна філія «Львівська залізниця» ПАТ «Укрзалізниця» закликає мешканців області  дотримуватись правил безпеки  на залізничному транспорті. Аналіз випадків травмування сторонніх осіб на залізничному транспорті свідчить про те, що більшість із них сталися внаслідок порушення потерпілими Правил безпеки громадян на залізничному транспорті України», – зазначається у повідомленні.

Станом на 4 липня 2018 року, на залізничних станціях, перегонах, територіях підрозділів ПАТ “Укрзалізниця” внаслідок наїзду залізничного рухомого складу зазнали травм різного ступеня важкості 10 осіб.

 

 

Коментарі

Позначки: ,