На Львівщині чоловік спричинив смерть двох односельців

Новини 27 Серпня, 2020 575

Фото: НПУ

Трагедія у гірському районі

На Львівщині внаслідок ДТП загинуло двоє жителів селища Бориня Турківського району.

Як пише “Четверта студія”,  у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА повідомили, що дорожньо-транспортна пригода сталася  26 серпня близько 18:30 год. у сел. Бориня Турківського району.

Водій легкового автомобіля “Опель Мовано”, мешканець сел. Бориня, не впорався із керуванням, виїхав на ліве узбіччя, здійснив наїзд на пішохода, мешканця сел. Бориня та в подальшому з’їхав у кювет.

Внаслідок ДТП пасажир автомобіля мешканець сел. Бориня, загинув на місці події, пішохід був госпіталізований у реанімаційне відділення Турківської ЦРЛ де від отриманих травм помер.

Водій автомобіля “Opel” госпіталізований у Турківську ЦРЛ із діагнозом: “ЗЧМТ, струс головного мозку”.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, на Турківщині внаслідок ДТП загинув пішохід та пасажир мікроавтобуса. ДТП сталося  26 серпня о 19.15 у селищі Бориня Турківського району. Водій «Опеля» – 53-річний місцевий мешканець, на повороті не впорався з керуванням, скоїв наїзд на пішохода, який рухався узбіччям, після чого автомобіль з’їхав у кювет.

Від травм, отриманих внаслідок аварії, на місці події загинув 58-річний пасажир «Опеля». Травмований пішохід віком 58 років помер дорогою до лікарні. Водія мікроавтобуса з тілесними ушкодженнями доставили до лікарні. Усі учасники ДТП – місцеві мешканці.

На місці події працюють слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту поліції Львівщини та слідчо-оперативна група Турківського відділення поліції.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3. ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі від п’яти до десяти років.

Водій мікроавтобуса затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Наразі не повідомляється, чи міг на момент ДТП водій перебувати під дією алкоголю чи наркотичних речовин.

 

Коментарі

Позначки: , , , ,