На Львівщині чоловік розповсюджував психотропні речовини (ФОТО)

Новини 30 Травня, 2022 59

Раніше судимий місцевий мешканець причетний до збуту амфетаміну та канабісу на території Золочівського району та міста Броди

На Золочівщині поліцейські затримали зловмисника під час реалізації наркотиків та психотропних речовин.

Про це повідомляє Поліція Львівської області, пише «Четверта студія».

Оперативники карного розшуку поліції Львівщини спільно зі співробітниками відділення поліції №1 Золочівського районного відділу поліції затримали зловмисника 29 травня в одному з сіл району під час реалізації наркотиків.

Під час санкціонованих обшуків за місцем проживання затриманого, 50-річного мешканця Золочівського району, поліцейські виявили та вилучили речовини, зовні схожі на канабіс та амфетамін, ваги, грошові кошти та інші речові докази.

Крім того, у помешканні виявлено набої калібру 5,45 мм, походження яких встановлюється. Все скеровано на експертне дослідження.

Зловмисника затримано у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід.

Слідчі територіального підрозділу поліції відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

Досудове розслідування триває.

 

Коментарі

Позначки: , ,