На Львівщині чоловік потрапив під електровоз

Новини 05 Серпня, 2021 224
На Львівщині чоловік потрапив під електровоз

На Львівщині чоловік потрапив під електровоз

Правоохоронці вкотре звертаються до громадян – будьте максимально уважними та обережними, перебуваючи на залізничних станціях, переходьте колії тільки у встановлених місяцях, переконавшись у відсутності поїзда. 

4 серпня, близько 23.00, до поліції надійшло повідомлення від чергового по станції «Сколе» про те, що стався наїзд потяга на людину.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Львівської області, пише “Четверта студія”.

На місці працювала слідчо-оперативна група на інші співробітники відділення поліції №3 Стрийського районного управління поліції. Як попередньо встановили правоохоронці, 34-річний мешканець Сколе потрапив під електровоз, який рухався у напрямку міста Свалява Закарпатської області.

Внаслідок події місцевий мешканець отримав тілесні ушкодження та був доставлений до лікарні. Встановлено, що на момент наїзду потерпілий перебував у стані  алкогольного сп’яніння.

Вирішується питання про відкриття кримінального провадження за ч.1 ст.276 (Порушення правил безпеки руху або експлуатації залізничного, водного чи повітряного транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – виправні роботи на строк до двох років або обмеження волі на строк до трьох років.

Досудове розслідування триває.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,