На Львівщині чоловік обікрав магазин

Новини 07 Лютого, 2020 150

Ілюстрація: РІСУ

Затриманому, раніше судимому жителю міста Сокаль, загрожує покарання – до шести років позбавлення волі.

У Сокальське відділення поліції 7 лютого близько 5.25 надійшло повідомлення про те, що невідомий чоловік намагається приникнути у торгівельний павільйон. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та група реагування патрульної поліції територіального відділу поліції.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу відділ комунікації поліції Львівської області.

На місці події співробітники сектору реагування Сокальського відділення поліції лейтенант поліції Андрій Луник та старший сержант поліції Василь Белей затримали під час скоєння злочину чоловіка, котрий, пошкодивши вхідні двері та зірвавши навісний замок з решітки, проник у приміщення магазину та саме намагався викрасти товар.

Особу затриманого встановлено – ним виявився 33-річний місцевий мешканець, котрий раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження ч.3 ст.15, ч.3 ст.185 (замах на крадіжку) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього запобіжний захід. Вирішується питання повідомлення затриманому про підозру у скоєнні злочину, досудове розслідування триває.

 

Коментарі

Позначки: , , ,