На Львівщині чоловік нагрів 160 тисяч гривень на реконструкції даху народного дому

Новини 22 Жовтня, 2021 130
Прокуратура Львівської області. Фото ілюстроване з відкритих джерел.

Прокуратура Львівської області. Фото ілюстроване з відкритих джерел.

на Золочівщині

Прокурорами Золочівської окружної прокуратури скеровано до суду обвинувальний акт щодо 42-річного керівника підприємства за фактами заволодіння ним чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем та видачі службовою особою завідомо неправдивих офіційних документів (ч. 2 ст. 191, ч. 1 ст. 366 КК України)

Про це пише Четверта студія з посиланням на прес-службу Львівської обласної прокуратури

Слідством встановлено, що із очолюваним обвинуваченим підприємством було укладено договір на виконання робіт з реконструкції даху народного дому у селі Новий Милятин (Золочівський район). З метою заволодіння бюджетними коштами, директор підприємства склав та підписав офіційні документи, до яких вніс неправдиві відомості вказавши значно завищену вартість використаних будівельних матеріалів.

Таким чином службовець заволодів бюджетними коштами на загальну суму понад 160 тис грн.

Слідство у кримінальному провадженні здійснювалося слідчими Золочівського районного відділу поліції ГУ НП у Львівській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Коментарі

Позначки: ,