На Львівщині через сильний вітер обмежено проїзд на межі з Волинню (ФОТО)

Новини 26 Січня, 2021 1 031

Фото: ДСНС

На Волині у сніговому заметі застряг шкільний автобус з дітьми

На Львівщині через ускладнення погодних умов частково перекрито рух транспорту на ділянці м. Червоноград – межа Волинської області.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області.

«Львівська область, часткове перекриття автомобільної дороги Р-15 Ковель-Володимир-Волинський-Червоноград-Жовква на ділянці м. Червоноград – межа Волинської області у зв‘язку із значними поривами вітру.

На місці працюють 2 екіпажі ГРПП Сокальський ВП ГУНП у Львівській області також працює підрядна організація ПП «Рома». (Частково будуть обмежувати для прибирання проїзної частини, тому що поривом вітру утворюються снігові перемети)», – зазначається у повідомленні.

Як повідомляє портал «Слово і діло», у вівторок, 26 січня, рятувальники витягли із замету шкільний автобус у Волинської області.

«До служби «101» надійшло повідомлення про те, що між селами Заячиці та Роговичі Локачинського району у заметі застряг шкільний автобус з дітьми. У автобусі перебували 12 учнів та двоє дорослих, які прямували до навчальних закладів. Для надання допомоги виїхали рятувальники 15-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Локачі. Рятувальники розчистили частину замету і пожежною автомобілем витягнули автобус із снігової пастки», – повідомили у ДСНС.

Як повідомляє ДСНС Волинської області, 26 січня рятувальники 9-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Горохів Управління ДСНС у Волинській області виїхали для ліквідації наслідків двох ДТП, що трапились внаслідок складних погодних умов в с.Сільце Горохівського району.

Повідомлення до служби «101» надійшло о 8:37. За допомогою потужної пожежної автоцистерни рятувальники витягнули автомобіль Фольксваген-транспортер, що з’їхав у кювет та відбуксирували на проїжджу частину вантажівку Вольво.

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,