На Львівщині через снігопад обмежили рух вантажівок

Новини 03 Грудня, 2017 141

А на Закарпатті – затори на перевалах

На території Львівської області з неділі, 3 грудня, з 17:00 год. Служба автомобільних доріг запровадила обмеження руху вантажного автомобільного транспорту на автошляхах. У повідомленні йдеться про те, що зроблено це з метою недопущення заторів автотранспорту та оперативного розчищення доріг від снігу.

“При погіршенні погодних умов Служба автомобільних доріг у Львівській області закликає водіїв та перевізників при можливості утриматись від поїздок, адже великогабаритні автомобілі часто стають причиною обмеження руху, під час заносу блокуючи проїжджу частину, або ж зупинки таких вантажівок на узбіччях, що у свою чергу, призводить до затримки снігоочисної техніки та ускладнює роботу дорожникам”, – повідомили у Службі автомобільних доріг.

Обмеження буде діяти до закінчення негоди.

А на Закарпатті, зокрема, на трасі “Київ-Чоп” через сильний снігопад утворився великий затор із вантажівок та легкових авто, – інформує “Голос Карпат”.

На Абранському перевалі ускладено рух великогабаритного транспорту. На цій ділянці дороги утворився затор із вантажівок. У нього потрапили близько ста автомобілів.

Коментарі

Позначки: , ,