На Львівщині через порушення ПДР водієм маршрутки загинув інструктор з водіння автошколи (ФОТО)

Новини 24 Січня, 2021 2 827

Ігор Стець Фото: ФБ

Жертвою ДТП на залізничному переїзді став інструктор автошколи Залізничної РСТК Ігор Стець

На Львівщині внаслідок зіткнення рейсового автобуса з поїздом, загинув 48-річний пасажир автобуса.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у ГУ Нацполіції області.

«В жахливій аварії загинув Ігор Стець, надзвичайно хороша людина,інструктор водіння автошколи Залізничної РСТК, фахівець своєї справи вищого рівня, 45 річний стаж за кермом, ніхто до кінця не вірив що це він, але на жаль, це правда. Ігор Іванович нехай земля вам буде пухом. Ви були прекрасною людиною, Бог забирає найкращих. Вічна Вам пам’ять. Щирі співчуття рідним та близьким, хай Господь дасть сили пережити таке горе», – зазначається у дописі Соломії Босько на сторінці АвтоШкола – Залізничний РСТК у ФБ.

Як повідомляє Поліція Львівської області у ФБ, поліцейські Львівщини взяли під варту водія, який скоїв смертельну ДТП на залізничному переїзді. Чоловіка затримано у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За скоєне йому загрожує до восьми років позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

23 січня, близько 08.50, у селі Полянка Пустомитівського району, на нерегульованому залізничному переїзді, зіткнулися рейсовий автобус № 119 сполученням «Полянка – Львів» під керуванням 34-річного мешканця Пустомитівського району та поїзд № 140 під керуванням 36-річного машиніста, жителя Львова, який рухався у напрямку від Львова до Самбора. Внаслідок ДТП один пасажир маршрутки, 48-річний львів’янин, загинув, ще одна пасажирка, 36-річна мешканка села Полянка, отримала тілесні ушкодження.

Коментарі

Позначки: , , , , ,