На Львівщині через погану дорогу селяни погрожують перекрити дорогу Львів – Ужгород

Новини 25 Травня, 2020 2 671

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Мешканці села Ільник обіцяють найближчим часом організувати масову акцію протесту

Через погану дорогу мешканці села Ільник Турківського району погрожують вийти на акцію протесту.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Бойківську правду», жителі села Ільник вимагають ремонту дороги районного значення, яка понад двадцять років була поза увагою влади і, зрештою, перетворилася у суцільне бездоріжжя. За словами сільського голови  Романа  Ільницького: «Сьогодні нею, ані пройти, ані проїхати. Люди навперебій розповідають, як на побитій дорозі і самі б’ються: ламають руки і ноги та  добивають  власний автотранспорт».

Сільський голова Роман  Ільницький неодноразово звертався до чиновників районного та обласного рівня, до  президента  України Володимира  Зеленського, писав листи у Службу автомобільних доріг області, на балансі якої перебуває дорога «Турка – Ільник», просили виділити кошти керівництво Турківської  РДА. Проте, проблема залишається. У сільській раді демонструють цілу папку із документами-відписками.

Мешканці сіл побоюються, що залишаться без транспортного сполучення, бо перевізники вже погрожують зняти рейси. Непроїзні дороги просто вбивають транспорт, а рейси стають нерентабельними. Втім, навіть на велосипедах та пішки доводиться безкінечно маневрувати.

Радикально налаштовані мешканці  Ільницької  сільської  ради переконані: керівництво району не хоче допомогти їм відремонтувати дорогу. А тому обіцяють  найближчим часом організувати масову акцію протесту і перекрити дорогу Львів -Ужгород.

 

Коментарі

Позначки: , , ,