На Львівщині через нерозчищені дороги маршрутки не курсують до 28 сіл

Новини 16 Лютого, 2021 2 490
У Жовкві в маршрутки відлетіло колесо. Фото: Ігор Муравський.

Фото: Ігор Муравський.

Станом на вівторок, 16 лютого, у зв’язку з погодними умовами відсутній доїзд до 28 населених пунктів у районах Львівщини. Через таку ситуація не курсують близько 50% автобусних маршрутів. Про це повідомляє Zaxid.net, пише “Четверта студія”.

На засіданні сесії у вівторок депутати Львівської облради заслухали інформацію департаменту дорожнього господарства ЛОДА щодо ліквідації наслідків снігопадів.

За оперативною інформацією ЛОДА, яку озвучив керівник департаменту дорожнього господарства Орест Шуліковський, станом на ранок вівторка через нерозчищені дороги відсутній доїзд до 28 населених пунктів області. Вже третій день діє обмеження руху вантажівок на усіх дорогах місцевого значення, яке було запроваджене у неділю, 14 лютого.

В.о. начальника управління транспорту Львівської ОДА Роман Жук розповів, що в області не курсують близько 300 із 650 автобусних маршрутів. Найскладніша ситуація з дорогами у мостиському, яворівському та частково у жидачівському напрямках.

У результаті депутати визнали незадовільною роботу ДП «Львівський облавтодор» та звернулися до керівництва ДАК «Автомобільні дороги України» з вимогою розглянути доцільність перебування на посаді директора «Львівоблавтодору» Тараса Ситника. Також депутати доручили профільному департаменту ЛОДА упродовж двох днів, до 18 лютого, забезпечити розчищення доріг до усіх сіл Львівщини.

 

Коментарі

Позначки: , ,