На Львівщині через недбальство комунальників селяни чотири місяці живуть у багні (ВІДЕО)

Новини 16 Січня, 2020 521

Скриншот відео "Перший Західний"

Чотири місяці у багні. А новорічну ніч у гумових чоботах. Такі реалії життя мешканців села Добрячин, що у Сокальському районі на Львівщині.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Над Бугом», а все через те, що для комунальників Червоноградського водоканалу зима знову прийшла несподівано. Вирішили міняти труби у вересні, а тут вже січень. Через те, що водоканалівці затягнули з ремонтом добрячинці живуть немов у середньовіччі. 400 метрів розбитого шляху. Тут можна хіба пройти. У разі потреби до будинків не під’їде ані пожежна, ані швидка.

«Скільки ще чекати на дорогу? Кола бюрократичного пекла разом з селянами пройшли  журналісти», – йдеться у сюжеті «ОЧІ».

Безвідповідальний ремонт

Чотири місяці у багні. А новорічну ніч у гумових чоботах. Реалії життя мешканців села Добрячин, що у Сокальському районі на Львівщині. А все через те, що для комунальників Червоноградського водоканалу зима знову прийшла несподівано. Вирішили міняти труби у вересні, а тут вже січень. Через те, що водоканалівці затягнули з ремонтом добрячинці живуть немов у середньовіччі. 400 метрів розбитого шляху. Тут можна хіба пройти. У разі потреби до будинків не під’їде ані пожежна, ані швидка. Скільки ще чекати на дорогу? Кола бюрократичного пекла разом з селянами пройшли наші журналісти.

Опубліковано ОЧІ Вівторок, 14 січня 2020 р.

Відео: “Перший Західний”

Коментарі

Позначки: , , ,