На Львівщині через байдужість батьків і чиновників неповнолітню використовують для сексуальних утіх

Новини 04 Червня, 2020 20 362

Фото ілюстративне. Джерело: Літописець

Дівчина мешкає у селі Журавно Жидачівського району

На Львівщині неповнолітня, через байдужість власних батьків,  оточуючих і працівників спеціальних служб, які повинні контролювати неблагополучні родини,  потрапила в середовище де її з 15 років використовують для сексуальних утіх.

Як пише “Четверта студія”, про кричущий випадок сексуальної експлуатації неповнолітньої, написала на своїй сторінці у ФБ журналіст Ірина Телька.

“З 15 років проституція. Дівчина з пригальмованим розвитком, або під наркотою. Бидло, яке ймовірно за гроші «здає» ось таку бідосю.А ми у цей час платимо сотні мільйонів гривень податків на утримання різних служб, які повинні контролювати і не допускати такого жахіття», – наголошується  у дописі.

«За останні кілька годин я пережила шок і стрес. Коли вбігла до Новороздільського відділку поліції мені було вкрай важко формулювати речення хоча за словом в кишеню я не лізу. Не знаю яким дивом, але чергові, у хаосі моїх слів та емоцій, змогли зрозуміти про що я говорю і швидко відреагували. Сівши з поліціянтами у машину ми поїхали вулицями Нового Роздолу шукати неповнолітню Марію N. Її прізвище та повна інформація є у відділку поліції, оприлюднювати їх не буду.

Близько 10 вечора я вже була на під’їзді до Нового Роздолу коли на дорозі побачила на узбіччі дівчину, яка сиділа біля зламаного велосипеда сама. О 22.00! Зупиняюсь, з’ясовую, що сталось. Виявляється ця неповнолітня кобіта з Журавна (а це майже 60 км від Н.Роздолу) їде на здибанку ровером до хлопця у Новий Розділ з яким познайомилась в Інтернеті. Їй 17 років. Мати позбавлена батьківських прав, вітчим так само. Дівчина живе з бабцею, яка їй не рідна і якій, зі слів дівчини, на неї глибоко начхати. Тому знайомиться з хлопцями в Інтернеті, щоб вийти швидше заміж.

Питаю, хто тобі таке порадив? Мовчить. Питаю, чи розуміє вона, що це небезпечно і це загрожує їй. Розповідає, що пережила страшні речі і гірше вже не буде. Питаю, що пережила. Каже, бувало, що приїду до хлопця, а він не один, їх багато. І всі вони нею користуються у сексуальному плані. І так з 15 років бувало часто! Питаю, ти комусь про це говорила. Каже, нема кому. У розмові видно, що дівчина не зовсім «повносправна». Питаю, що у тебе з руками, бо вони виглядали з порізами. Каже, я ріжу вени, коли не можу терпіти. Питаю той до кого ти їдеш – ти його знаєш. Відповідає, що трохи знає, але їде не так до нього, як до його друга. А друга знаєш – ні, не знаю. Навіщо ти їдеш до нього посеред ночі – бо мені обіцяли знайомство і може я вийду тоді заміж. Кажу, ти розумієш, що той друг, який тебе ніколи не бачив, буде хотіти від тебе лише одного. Так розуміє, але діватись їй нікуди.

Звісно, за жанрами таких драм, у цієї неповнолітньої кобіти, розряджений телефон. Тож я дзвоню до її «друга» на ймення Діма, щоб з’ясувати що курва мать відбувається. На другому кінці телефону впереміжку з відбірними матами новороздільське бидло у гучній компанії своїх дружків, пояснює мені що він чекатиме горе-Марічку на в’їзді у Малехові. Підводжу цю горе-дівчину і бачу, що стоїть конкретне бидло у неадекватному стані. Кажу йому ти знаєш що вона неповнолітня і те, до чого її змушують називається проституцією, а воно мені про свої конституційні права. Дівчину з машини не випустила, вирішила відвести її до лікарні. По дорозі у цієї бідосі стається істерія. Вона кричить, що знову в лікарню не буде лягати. Кажу, тобі потрібна допомога, ти її отримаєш, а вранці, вдень підеш у своїх справах. Вона на ходу машини відкриває двері і намагається вискочити, ледве її втримала. Висадила її і поїхала у поліцію. З поліціянтами ми її знайшли. Ті зв’язались з її бабцею, типу опікункою. Тій пофіг, що вона за 60 км вночі приїхала до якоїсь бидлоти. Повідомила, що її «внука» отримувала «допомогу» у психіатричній лікарні. Поліція забрала її до відділку, я поїхала до дому.

Ви хоч на хвилину можете собі уявити яким є наша суспільство! З 15 років проституція. Дівчина з пригальмованим розвитком, або під наркотою. Бидло, яке ймовірно за гроші «здає» ось таку бідосю. А ми у цей час платимо сотні мільйонів гривень податків на утримання різних служб, які повинні контролювати і не допускати такого жахіття», – зазначається у дописі.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,