На Львівщині будуть вибори

Новини 19 Жовтня, 2019 209

Фото: nizhynnews

ЦВК призначила перші місцеві вибори у шести тергромадах

Центральна виборча комісія призначила на 29 грудня 2019 року перші місцеві вибори у 6 об’єднаних територіальних громадах.

Як пише “Четверта студія», таке рішення прийняли 18 жовтня на черговому засіданні Комісії, повідомляється на сторінці ЦВК у Facebook.

Як зазначається, розглянувши звернення 4 обласних державних адміністрацій щодо прийняття Комісією рішення про призначення перших місцевих виборів у зв’язку з утворенням об’єднаних територіальних громад, Комісія встановила їх відповідність вимогам Конституції України та законів України, а також Порядку призначення перших виборів депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів та призначила на неділю, 29 грудня 2019 року, перші вибори у 6 об’єднаних територіальних громадах (2 міських, 1 селищній, 3 сільських ОТГ).

Зокрема, у Дніпропетровській області такі вибори відбудуться у 3 об’єднаних територіальних громадах (Червоненській сільській ОТГ, Черкаській селищній ОТГ, Підгородненській міській ОТГ), у Львівській області – в 1 ОТГ (Нежухівській сільській ОТГ), у Сумській області – в 1 ОТГ (Путивльській міській ОТГ), у Чернівецькій області – в 1 ОТГ (Кадубовецькій сільській ОТГ).

При цьому Комісія оголосила початок виборчого процесу перших виборів депутатів сільських, селищної, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищного, міських голів з 9 листопада 2019 року.

 

 

Коментарі

Позначки: , , ,