На Львівщині будуть створені зведені мобільні групи оперативного реагування

Новини 12 Березня, 2020 284

Ілюстрація: УНІАН

На Львівщині будуть створені зведені мобільні групи оперативного реагування для виявлення та припинення незаконної діяльності пов’язаної із підпільним виробництвом та збутом підакцизних товарів, блокування нелегального грального бізнесу, протидію протиправній вирубці та продажу деревини.

Як пише “Четверта студія”, про це ІА “Центр новин” повідомив очільник УСБУ у Львівській області Юрій Гончаров, коментуючи підсумки спільних наради керівників правоохоронних органів, які відбулися протягом першого кварталу.

«Варто сказати, що наші співробітники вже успішно працюють у складі податкових постів на підприємствах, що виробляють підакцизні товари. Підвищений контроль стосується і лісової галузі регіону. Тут важливо акцентувати увагу на роботі, що ведеться із місцевим населенням», – підкреслив керівник обласного управління Служби.

УСБУ у Львівській області звертається до громадян із проханням інформувати Службу про випадки зловживання службовим становищем працівників лісових господарств та посадовців вказаних галузей, а також про інші виявлені факти порушення законодавства.

Інформацію просять надсилати на e-mail: vesnapruishla@gmail.com

Коментарі

Позначки: , , , , , ,