На Львівщині без світла залишаються 718 населених пунктів

Ми переможемо 27 Листопада, 2022 121

​​Ключове з життя Львівщини за останню добу

Енергетична ситуація на Львівщині дещо покращилася. Зараз одночасно користуватися електроенергією та водою можуть 50% споживачів Львівської області. Перебоїв з постачанням тепла нема. Без електроенергії 718 населених пунктів нашої області, 314 без живлення частково.

Про це повідомив голова ЛОВА Максим Козицький, пише Четверта студія.

Станом на цю годину є можливість подавати світло, воду та тепло у кожну домівку нашої області, але в енергосистемі України не вистачає потужності для цього. Це наслідок масованого ракетного удару, який ворог завдав по всій країні 23 листопада. Нагадаю, усі області живляться від однієї енергосистеми. 

▪️Якщо довго нема світла, зарядити ґаджети, загрітися і випити чогось теплого можна у Пунктах Незламності, які розгорнули у всіх районах нашої області. Їхні адреси повідомляють органи місцевого самоврядування. Також оголошення з адресами вивішують у населених пунктах.

▪️Двома евакуаційними потягами на Львівщину прибула ще 61 людина.

▪️Чотирма поїздами зі Львівщини у Перемишль вирушили 528 осіб.

▪️Поліція області опрацювала 1367 звернень щодо підозрілих людей та об’єктів. 

▪️На всіх переходах у Львівській області на виїзд за добу оформили 20 тисяч 229 людей. На в‘їзд – 18 тисяч 602, з них українців – 17 тисяч 719.

▪️На початку грудня на Львівщині відбудеться найважливіша подія року в економічному житті заходу України – Західноукраїнський Форум Партнерства.

Коментарі

Позначки: