На Львівщині база відпочинку «Шепільська» незаконно приватизувала земельні ділянки

Новини 22 Січня, 2021 1 070

Скриншот відео/Шепільська

Повідомлено прокуратуру Львівської області

ТзОВ База відпочинку «Шепільська» незаконно приватизувала земельні ділянки.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у Держекоінспекції.

Як зазначається, працівники Інспекції при проведенні документальної перевірки стосовно порушення екологічних вимог при наданні земельних ділянок в урочищі «Шепільське» в межах Довголуцької сільської ради Стрийського району Львівської області у власність ТзОВ База відпочинку «Шепільська» виявлено порушення статтей 58, 59, 60, 61 Земельного кодексу України та 88, 89 Водного  кодексу України, оскільки земельні ділянки у прибережній захисній смузі ставків та річок не можуть передаватися у приватну власність.

«Про результати перевірки повідомлено прокуратуру Львівської області та надано усі наявні копії документів для врахування в роботі та прийняття управлінських рішень, у тому числі, в рамках Кримінально-процесуального кодексу України»,- наголошується у повідомленні.

Довідково. Відпочинковий комплекс «Шепільська» знаходиться неподалік Карпат між курортами Моршин та Трускавець. Величезне озеро, неповторні краєвиди, українська та європейська  кухня з смачними карпатськими стравами, розкішний СПА комплекс, комфортні номери та котеджі, безліч розваг – це  комплекс «Шепільська».

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,