На Львівщині “Батьківщина” Тимошенко спільно із “Слугами народу” підтримали представника Коломойського

Новини 13 Жовтня, 2021 4 172

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Вже через два тижні на Львівщині відбудуться вибори у дві достатньо перспективні громади – Шегинівську та Комарнівську

На Львівщині “Батьківщина” Тимошенко спільно із “Слугами народу” підтримали представника Коломойського.

Про це пише Четверта студія з посиланням на телеграм-канал “Таємниці Ратуші”.

Як йдеться у повідомленні, вже через два тижні на Львівщині відбудуться вибори у дві достатньо перспективні громади – Шегинівську та Комарнівську.

“Остання громада цікава тим, що на голову йде діючий депутат обласної ради Катерина Кеньо від Європейської Солідарності. Для неї це рідний округ і партія кинула основні сили, щоб отримати ще одного голову громади. Її основним конкурентом є Володимир Іванюк (місцевий депутат ради від УГП, якого спонсорує цукровий магнат Володимир Матковський). Насправді інтриги хто стане головою майже немає, але найцікавіше те, хто саме зайде замість Кеньо в обласну раду.

Якщо ви думаєте, що все відбуватиметься згідно виборчого кодексу, то глибоко помиляєтесь. У цій ситуації включаються серйозні гроші, зв’язки та особиста вірність Олегу Синютці, адже допустити у фракцію (у якій й так серйозно кульгає дисципліна) неконтрольованого депутата непоправна розкіш”, – йдеться у повідомленні.

Телеграм-канал також інформує, що “інша громада – Шегинівська, має двох основних претендентів – діюча секретарка та в.о. голови Павуцьо Оксана (Європейська Солідарність) та депутат Яворівської райради Барчак Станіслав (За майбутнє)”.

“Станіслава неформально підтримують практично всі політичні сили, в тому числі “Батьківщина” та “Слуги Народу”. Оксана ж певно би без проблем виграла вибори за рахунок бренду, якби не зв’язки з російським бізнесом. Саме це може не лише вибити Оксану з фаворитів, а і нанести серйозний удар по Європейській Солідарності загалом.

Далі буде”, – інформують “Таємниці Ратуші”.

Коментарі

Позначки: , , , , ,