На Львівщині 19-річний водій втік з місця події ДТП, залишивши травмованого вмирати

Новини 04 Листопада, 2019 776

ДТП, поретпілі. Фото: відкриті джерела.

Як попередньо встановили правоохоронці, в одному з сіл району 19-річний водій, керуючи автомобілем ВАЗ, скоїв наїзд на пішохода, після чого втік з місця події, залишивши травмованого на лавці біля магазину.

Про це пише “Четверта студія” посилаючись на прес-службу відділу комунікації поліції Львівської області.

У Миколаївське відділення поліції 3 листопада близько першої години ночі надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, що сталась в одному з сіл району. На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили поліцейські, невідомий водій, керуючи невстановленим автомобілем, скоїв наїзд на пішохода, 22-річного місцевого мешканця, після чого втік з місця події, залишивши травмованого на лавці біля магазину.

У подальшому медики діагностували у чоловіка, зокрема, переломи ребер, розрив печінки та інші тілесні ушкодження. Зараз він перебуває у реанімації.

Проведеними заходами оперативники карного розшуку та працівники групи реагування патрульної поліції Миколаївського відділення поліції встановили, що до скоєння ДТП причетний 19-річний мешканець одного з сіл району, який керував автомобілем ВАЗ-2106. Чоловік затриманий в порядку ст.208 КПК України, автомобіль вилучений та поміщений на арештмайданчик.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті – до трьох років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: ,