На львів’ян чекає 10 днів джазу: у місті пройде Jazz Bez

Новини 04 Грудня, 2019 547

6–15 грудня відбудеться XIX Міжнародний фестиваль сучасної імпровізаційної музики Jazz Bez у містах України й Польщі, пише 4studio.

Цьогоріч він присвячений пам’яті Маркіяна Іващишина — ідеолога та творця львівських мистецьких феноменів, серед яких — об’єднання «Дзиґа», музичні фестивалі Jazz Bez та «Флюгери Львова». UA: Суспільне мовлення — інформаційний партнер події.

Як зазначають організатори, Jazz Bez — це десять днів джазу: традиційного й авангардного, українського та світового. Особливість фестивалю — у поєднанні багатьох джазових стилів.

У Львові концерти Jazz Bez відбудуться 6, 7 та 8 грудня. Основна локація фестивалю в місті — Львівська національна філармонія.

Серед музикантів, які виступлять на концерті у Львові — дует Greg Osby & Tal Cohen Duo (США/Австралія), Krzesimir Dębski & Karasiewicz Power Set (Польща), Hans Lüdemann Trio Ivoire (Німеччина/Кот-д’Івуар), Klein (Люксембург) та NOVA (Швейцарія).

Додатковий концерт фестивалю відбудеться 13 грудня в «Дзизі» (Вірменська, буд. 35).

Крім традиційних концертів, під час фестивалю відбудуться й майстер-класи.

Крім Львова, концерти відбудуться в Києві, Тернополі, Луцьку, Рівному, Хмельницькому, Дрогобичі, Бучачі, Маріуполі, Чернігові та Сумах, а також у чотирьох містах Польщі.

Детальну програма фестивалю можна переглянути тут.

Коментарі

Позначки: , , , , ,