На Луганщині викрили терориста

Новини 26 Вересня, 2019 98

Контррозвідники Cлужби безпеки України провели на Луганщині спеціальну операцію, за результатами якої вивели на контрольовану українською владою територію і затримали активного учасника незаконних збройних формувань терористичної організації «ЛНР».

Про це пише прес-центр СБУ.

Бойовик був оголошений у розшук за підозрою в участі у діяльності терористичної організації та посяганні на територіальну цілісність і недоторканність України.

Затриманий мешканець Луганської області у складі терористичних угруповань так званої «ЛНР» впродовж 2014-2015 років брав активну участь у збройному протистоянні силам АТО, зокрема у запеклих бойових діях неподалік Дебальцево. Згодом він здійснював бойові чергування на блокпостах НЗФ «ЛНР» неподалік окупованого Сорокиного. Станом на вересень 2019 року він проходив військову службу у так званому «Митному комітеті ЛНР».

Наразі здійснюються невідкладні слідчі дії та вирішується питання щодо обрання затриманому міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою за скоєння ним злочинів, передбачених ч. 2 ст.110 (посягання на територіальну цілісність і недоторканність України) та ч. 1 ст. 258-3 (створення терористичної групи чи терористичної організації) Кримінального кодексу України.

Контррозвідники Cлужби безпеки України провели на Луганщині спеціальну операцію, за результатами якої вивели на…

Опубліковано Служба безпеки України Середа, 25 вересня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,