На Левандівці з’явився педофіл

Новини 17 Грудня, 2020 4 429

Фото ілюстративне: ФБ/Чим живе Левандівка/Архів

“На Левандівці знову смердить педофілами”, – соцмережі

На території житлового масиву Левандівка у Львові, чоловік намагався заманити  11-річного хлопчика до свого автомобіля. Інцидент мав місце поблизу території школи №67 у Львові. Хлопчик зміг втекти від чоловіка, який після вмовлянь і демонстрації гаманця, намагався вхопити  дитину  за руку.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється у соцмережах.

«Хочу розповісти про інцидент, що трапився із моїм одинадцятирічним сином. Зі слів дитини, коли він гуляв на вулиці ( біля 67 школи ) до нього під’їхав автомобіль Mitsubishi темно синього кольору, за кермом якого був старший мужчина, лисий , доволі повний і показуючи гаманець жестами показував аби він сів до авто. Дитина відповіла, що ні. Потім цей мужчина відкрив двері і намагався вхопити дитину за руку.

Батьки, поговоріть із своїми дітками, щоб вони були обачними в такій ситуації і за будь-яких обставин не велись на такі маніпуляції і грошову “замануху”, – зазначає у своєму дописі Tatyana Kiseleva на сторінці спільноти “Чим живе Левандівка” у ФБ.

І знову спроба заманити дитину педофілом на Левандівці. Цього разу старший, лисий чоловік на Mitsubishi намагався…

Опубликовано Sofia Yatskiv Среда, 16 декабря 2020 г.

Як повідомлялося, третьокурсник «Львівської політехніки» Мирослав М. серед білого дня зґвалтував 12-річного хлопчика. Злочин стався у віддалених хащах району Левандівка, куди педофіл заманив дитину. Того ж дня злочинця оперативно затримали. Потерпіла родина Софії та Олега Яцківих вирішила боротися за справедливий суд і прийняла рішення зробити справу максимально публічною.

ФБ/Чим живе Левандівка/Архів

 

Хочемо повідомити, що засідання суду в понеділок теж не відбудеться. Адвокат підсудного – на самоізоляції. Найближча…

Опубликовано Sofia Yatskiv Суббота, 12 декабря 2020 г.

 

Довідково. Левандівка — житловий масив у Залізничному районі на західній околиці Львова, відділений від інших районів залізничними магістралями.

Коментарі

Позначки: , , ,