На Левандівці упіймали двох грабіжників з Харківщини (ФОТО)

Новини 13 Березня, 2021 343

Фото: НПУ

Втікаючи з місця злочину чоловіки зістрибнули з балкону багатоповерхівки

У Львові оперативники затримали «гостей» нашого міста, причетних до пограбування. За скоєне двом мешканцям Харківської області віком 30 та 42 роки загрожує покарання – до восьми років позбавлення волі.

Як пише Поліція Львівської області, 12 березня опівдні на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення від 31-річного львів’янина, мешканця одного з будинків на вулиці Широкій. За словами заявника, повернувшись додому, він виявив у помешканні незнайомців, які, побачивши господаря, зістрибнули з балкону з висоти другого поверху та втекли. Також чоловік повідомив, що з квартири зникли ювелірні вироби та грошові кошти.

До розкриття злочину та затримання зловмисників були задіяні оперативники управління карного розшуку та управління кримінального аналізу поліції Львівщини, а також оперативники сектору кримінальної поліції, слідчі та співробітники інших служб відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції.

Правоохоронці провели комплекс оперативно-розшукових заходів, під час яких викрили та затримали двох мешканців Харківської області віком 30 та 42 роки, причетних до вчинення злочину.

Під час невідкладного обшуку в орендованій квартирі, де мешкали «гості» нашого міста, поліцейські виявили та вилучили викрадені з квартири на Широкій ювелірну прикрасу, гроші та інші речові докази.

За фактом слідчі відділу поліції №1 Львівського районного управління поліції, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст.186 (Грабіж, поєднаний з проникненням у житло) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Зловмисники затримані в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України, невдовзі суд обере їм запобіжні заходи.

Досудове розслідування триває.

‼️ У Львові оперативники затримали «гостей» нашого міста, причетних до пограбування

За скоєне двом мешканцям…

Опубликовано Поліція Львівської області Пятница, 12 марта 2021 г.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,