На Левандівці обікрали благодійний центр

Новини 25 Грудня, 2020 287

Фото: ФБ/Христина Гупало

У Львові невідомі обікрали благодійний центр «Соціальна комора».

Як пише «Четверта студія», про це повідомляється на сторінці спільноти «Чим живе Левандівка» у ФБ.

«Зневіра. Біль. Розчарування. У Львові пограбували наш Благодійний центр “Соціальна комора”, де будуть отримувати допомогу нужденні діти та їх батьки. Вкрали у вбогого – це верх цинізму. 18.12 ми як звично прийшли зранку в приміщення майбутнього Центру допомоги (вул. Сластіона, 2 на Левандівці), де ми зараз робимо ремонт, і нас чекав неприємний сюрприз: ми не знайшли наших інструментів, закуплених завдяки вашій допомозі, та інструментів майстрів, які робили нам ремонт (загалом на суму 43 тис. грн), а також інших необхідних нам речей (на суму 34 тис. грн). Звісно, ми викликали поліцію, слідчий завів справу. Однак, вона просувається дуже в’яло, без ентузіазму! Непрямо нас запевняють, що нічого не повернуть, ймовірно нікого не знайдуть», – зазначається у дописі Світлани Локоткової.

Як наголошується у дописі, «ми просимо: якщо раптом той, хто забрав, читає – поверніть нам наші речі, без них ремонт заморозився! Якщо раптом хтось бачиш щось, чув – будь ласка, повідомте! Якщо маєте можливість – нам дуже потрібна фінансова підтримка, щоб завершити ремонтні роботи та відкрити великий благодійний центр, де десятки тисяч діток з потребуючих родин зможуть отримувати можливості навчання та розвитку.

Офіційний рахунок Фонду: 5169 3305 1908 8956.

Нам дуже потрібні інструменти для відновлення роботи – хто може віддати, подарувати, купити для Фонду – ми будемо безмежно вдячні».

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,