На Київщині затримали “злодія в законі” з Грузії

Новини 02 Листопада, 2020 672

На Київщині поліція затримала 46-річного уродженця Грузії, який є “злодієм в законі” на прізвисько “Магало”.

Про це повідомляє пресслужба Національної поліції.

Зазначено, що 46-річного уродженця Грузії поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.

У липні цього року рішенням суду “злодію в законі” було відмовлено у набутті громадянства України. Розуміючи, що законних підстав перебувати на території країни у нього немає і що він може бути примусово видворений, вживав всіх можливих заходів конспірації, аби не потрапити в поле зору поліцейських.

Зокрема, “злодій” вже має за плечима кримінальний досвід. Його та його поплічника було засуджено за скоєння на території столичного регіону озброєного нападу на родину підприємця, під час якого вони силою відібрали 150 тисяч доларів США.

Попри заходи конспірації, оперативникам Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції вдалося встановити тимчасове місце перебування “злодія в законі” та провести операцію із його затримання, аби позбавити його можливості поширювати злочинний вплив у кримінальному середовищі.

У суботу, 31 жовтня, “злодія в законі” на прізвисько “Магало” правоохоронці затримали у заміському будинку Київської області.

Працівники Державної міграційної служби України стосовно 46-річного уродженця Грузії склали адміністративний протокол за ст. 203 (Порушення іноземцями та особами без громадянства правил перебування в Україні і транзитного проїзду через територію України) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Наразі “злодій в законі” на прізвисько “Магало” поміщено до пункту тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства у Волинській області. Вирішується питання щодо його примусового видворення за межі України.

Коментарі

Позначки: ,