На кордоні з Польщею вилучили дві тонни пряжі (ФОТО)

Новини 26 Серпня, 2021 108
На кордоні з Польщею вилучили дві тонни пряжі. Фото: Львівська митниця

На кордоні з Польщею вилучили дві тонни пряжі. Фото: Львівська митниця

Працівники Львівської митниці вилучили понад дві тонни пряжі, яку намагалися ввезти в Україну з приховуванням від митного контролю

Днями в пункт пропуску «Рава-Руська – Гребенне» із Польщі у транзитному митному режимі в’їхав вантажний автомобіль під керуванням іноземного громадянина. Згідно з документами, поданими до митного контролю, вантажівка переміщувала на адресу одного з підприємств Молдови понад 20 тонн вживаного одягу. Відправником та продавцем значилась одна з бельгійських компаній.

Про це у Фейсбуці повідомляє Львівська митниця, пише “Четверта студія”.

Однак під час огляду вантажу митники, спільно з прикордонниками серед вживаного одягу виявили понад дві тонни пряжі в фабричних упаковках, з етикетками відомих виробників.

Таким чином, директор компанії з Бельгії, як підставу для переміщення товарів, подав документи, що містять неправдиві відомості щодо найменування товару, їх кількості та вартості.

Такі дії мають ознаки порушень митних правил, передбачених ч. 1 ст. 483 (Переміщення або дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю) Митного кодексу України. Незадекларований товар, орієнтовною вартістю понад 500 тис. гривень, вилучено. Справу буде скеровано до суду.

Коментарі

Позначки: , ,