На кордоні з Польщею чоловік побив працівника СБУ

Новини 23 Січня, 2020 425

СБУ у Львові блокувала діяльність мережі підпільних гральних закладів. Фото СБУ Львівщини

Підозрюваному загрожує покарання – обмеження або позбавлення волі на строк до п’яти років.

Під час досудового розслідування слідчі Головного управління поліції Львівщини за процесуального керівництва прокуратури області встановили, що 30 жовтня 2019 року близько восьмої години ранку на Міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Краковець – Корчова» співробітник Управління Служби безпеки України у Львівській області зупинив автомобіль «Toyota Land Cruiser», який заїхав на територію України з Республіки Польща.

Про це пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу ГУ НП у Львівській області.

Правоохоронець представився водію та звернувся до нього з законною вимогою надати доступ до транспортного засобу для огляду. Проте водій, 36-річний мешканець міста Мостиська, не виконав вимогу працівника правоохоронного органу та, вчинивши наїзд на нього, поїхав з місця події. Внаслідок наїзду співробітник Служби безпеки України отримав тілесні ушкодження.

Слідчі поліції Львівщини 22 січня повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні злочину, передбаченому ч.2 ст.345 (Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на той самий строк. Невдовзі суд обере йому міру запобіжного заходу.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: , ,