На кордоні із Польщею буде спільний митний контроль

Новини 13 Грудня, 2017 95

Ілюстративне фото

Президент України Петро Порошенко заявив про досягнуті домовленості щодо запровадження спільного митного контролю з Польщею як ефективного засобу боротьби з корупцією та контрабандою

Про це він сказав під час спільної з Президентом Польщі Анджеєм Дудою прес-конференції у Харкові, повідомляє кореспондент Укрінформу.

“Ми домовились, наприклад, на міжурядовому рівні, що запроваджуємо спільний митний контроль як ефективний засіб боротьби з корупцією і контрабандою. Чимшвидше ми це зробимо, тим краще”, – сказав він.

Як відомо, у рамках одноденного візиту Президент Польщі Анджей Дуда зустрівся з Президентом Петром Порошенком та віддав шану польським солдатам, які були вбиті НКВС й поховані на Кладовищі жертв тоталітаризму у Харкові.

Раніше в прес-службі Президента України повідомляли, що основною темою переговорів лідерів двох держав у середу в Харкові стануть стратегічні питання двостороннього політичного співробітництва, а також посилення взаємодії у сфері безпеки та оборони, в тому числі у контексті протидії російській агресії.

Коментарі

Позначки: , , ,