На капітально відремонтованій дорозі до села Волсвин виявили суттєві дефекти (ФОТО)

Новини 28 Квітня, 2021 311

Фото: ЧМР

29 квітня представники ЛОДА та ПП «РОМА» визначатимуть, яким чином усувати ці дефекти

З 14 квітня підрядна організація ПП «РОМА» розпочала роботу на дорожньому полотні, протяжністю 796 метрів на під’їзді до села Волсвин.  Спочатку підрядна організація провела рециклювання старого асфальту, далі було зроблено щебенево-піскову основу та укладено нове асфальтне покриття. Однак, по завершенню робіт, на капітально відремонтованому дорожньому полотні виявлено суттєвий дефект.

Як пише «Четверта студія», у Червоноградській міській раді повідомили, що з 14 квітня підрядна організація ПП «РОМА» розпочала роботу на дорожньому полотні, протяжністю 796 метрів на під’їзді до села Волсвин. Замовником капітального ремонту цього відтинку дороги є департамент дорожнього господарства ЛОДА.

Спочатку підрядна організація провела рециклювання старого асфальту, далі було зроблено щебенево-піскову основу та укладено нове асфальтне покриття. Для виконання цих робіт, з міської казни Червонограда було надано субвенцію обласному бюджету в сумі 1 млн 600 тис грн.

«Однак, по завершенню робіт, на капітально відремонтованому дорожньому полотні виявлено суттєвий дефект. Відтак вже завтра, 29 квітня, представники департаменту дорожнього господарства ЛОДА та ПП «РОМА» виїдуть на місце, де проводились роботи і визначатимуть, яким чином усувати ці дефекти», – зазначається у повідомленні.

🔺З 14 квітня підрядна організація ПП «РОМА» розпочала роботу на дорожньому полотні, протяжністю 796 метрів на під’їзді…

Опубликовано Червоноградська міська рада Среда, 28 апреля 2021 г.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , ,