На Івано-Франківщині знайшли тіло 12-річного хлопчика, який впав у гірську річку на очах у ровесників (ФОТО)

Новини 13 Червня, 2021 175

Фото: ДСНС

На Івано-Франківщині трагічно загинув 12-річний хлопчик.

Як пише «Четверта студія», у ГУ ДСНС в Івано-Франківській області повідомили, що 12 червня о 20:50  надійшло повідомлення про те, що в селі Тюдів Косівського району, перебуваючи на відпочинку, послизнувся з каміння та впав у річку Черемош 12-річний хлопчик.

До аварійно-рятувальних робіт від ГУ ДСНС в області всього було залучено 26 чоловік особового складу, 5 одиниць техніки та 2 плавзасоби. До пошуків також було залучено працівників поліції та місцеве населення. Додатково було залучено рятувальників ГУ ДСНС в Чернівецькій області.

Зі слів очевидців було встановлено, що на річці Черемош перебувало 3 дітей, один з яких хлопчик 12 років послизнувся з каміння та впав у річку, після чого дитину понесло вниз за течією.

Працювали 4 робочі групи, проводився огляд місцевості, берегової лінії та русла р. Черемош. На місці події було встановлено засоби освітлення. Також рятувальники проводили обстеження водного дзеркала русла р. Черемош на плавзасобах з с. Тюдів в строну «Вижницького моста», обстеження місць найбільш можливого заглиблення на р. Черемош вниз по течії від місця події, та обстеження берегової лінії вздовж р. Черемош.

О 07:30 місцевим населенням було виявлено тіло дитини біля правого берега р. Черемош в с. Тюдів на відстані орієнтовно 2 км від місця події.

Рятувальниками тіло дитини, щодо якої здійснювались пошуки, було піднято на берег річки та передано працівникам поліції.

Рівень води в річці в середньому 1 м., місцями до 2 м., швидка течія.

 

 

Коментарі

Позначки: ,