На Хмельниччині трагічно загинув 9-річний син медика із Золочева

Новини 12 Червня, 2020 8 653

Ілюстрація. Джерело: "День за днем"

Хлопчик приїхав на канікули до бабусі

У Нетішині потонув 9-річний хлопчик,що приїхав до бабусі на канікули.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «День за днем», тра­гіч­на по­дія ста­ла­ся  11 чер­вня. Двоє ді­тей та їх­ня стар­ша сес­тра ку­па­ли­ся у во­дой­мі, що роз­та­шо­ва­на поб­ли­зу ста­ро­го мли­на у міс­ті Не­ті­ши­ні Хмель­ницької об­ласті.

О 17:12 на пункт зв’яз­ку 8-ї Дер­жавної по­жеж­но-ря­ту­валь­ної час­ти­ни на­дій­шло по­ві­дом­лення від гро­ма­дян­ки 2001 ро­ку на­род­ження про те що, під час ку­пан­ня у річ­ці Го­ринь вто­пив­ся її дво­юрід­ний брат 2010 ро­ку на­род­ження.

Ря­ту­валь­ни­ки спіль­но з міс­це­ви­ми во­до­ла­за­ми-во­лон­те­ра­ми об­сте­жи­ли по­вер­хню річ­ки та під­водну ак­ва­то­рію дна. О 18:05 ті­ло хлоп­чи­ка бу­ло знай­де­но та дос­тавле­но на бе­рег.

«9-річ­ний хлоп­чик ра­зом зі сво­їм мо­лод­шим бра­том та пов­но­літньою сес­трою ку­па­ли­ся на во­дой­мі бі­ля ста­ро­го мли­на. Під час від­по­чин­ку ди­ти­на впа­ла у во­ду і по­то­ну­ла. Ві­до­мо, що бра­ти­ки при­їха­ли до ба­бу­сі з Львівсь­кої об­ласті», — йдеть­ся у по­ві­дом­ленні ви­ко­нав­чо­го ко­мі­те­ту Не­ті­шинсь­кої місь­кої ра­ди.

Як пише «Золочів.нет», «трагедія великим болем вразила серця всіх, хто знав 10-річного мешканця Золочева Артема Лазарєвого, який 11 червня загинув на водоймі у Хмельницькій області. Колектив екстреної медичної допомоги м. Золочів висловлює щирі слова співчуття своїй колезі Мирославі Лазарєвій та її сім’ї з приводу непоправної втрати сина».

Коментарі

Позначки: , , , , ,