На Хімічній просідає будинок: мешканців хочуть переселити в орендовані квартири

Новини 21 Жовтня, 2019 275
На Хімічній просідає будинок: мешканців хочуть переселити в орендовані квартири

На Хімічній просідає будинок: мешканців хочуть переселити в орендовані квартири

Як повідомив мер Львова Андрій Садовий, підрядна організація, яка ремонтує Замарстинівську, має укріпити фундамент у будинку на вулиці Хімічній, 2.

Як зазначила Galnet мешканка будинку Євгенія Волянська, люди вимагатимуть задокументувати усе, що обіцяють у мерії. Про це пише Galnet.

“Наразі нам нічого не орендували. Зараз тривають перемовини. Поки що є тільки обіцянки та розмовах на словах. Планують нас відселяти на час повного капітального ремонту, бо на укріплення ми не погоджувались. Оскільки місто не може виділити нам квартири, ми дали згоду на відселення. Але лише за умови капітального ремонту будинку та повного ремонту в кожному помешканні до такого стану, яким воно було до початку руйнації. У кого були євроремонти, тим повинні відновити їх повністю. Тим, у кого був простіший ремонт, відповідно, мають зробити санітарні побілки”, – каже жінка.

За словами Євгенії, у Львівській мерії сказали, що їхній будинок ремонтуватимуть мінімум 8 місяців. А переселяти людей мали б наступного тижня.

“Кажуть будуть міняти дах, та облаштовувати прибудинкову територію. Обіцянок багато. Ми хочемо, що нам це все задокументували на папері, підписали. Хочемо, що нам дійсно виділили нормальні квартири. В принципі обіцяють нормальні умови”.

Щодо будинку на Замарстинівській, 51, то людей звідти не відселятимуть, а лише укріплять фасадну стіну.

Нагадаємо, що на початку серпня, коли підрядники під час ремонту вулиці Замарстинівської рили траншею та прокладали каналізаційний колектор, у домівках людей почали тріскати стіни. А саме у квартирах за адресами Хімічна, 2 та Замарстинівська, 51.

Коментарі

Позначки: ,