На Харківщині ротвейлер загриз 4-річного хлопчика (ВІДЕО)

Новини 14 Лютого, 2020 600

Скриншот відео

Після нападу на дитину, пес накинувся на бабусю

Собака після нападу на дитину накинувся також на бабусю

Як пише “Четверта студія” з посиланням на РБК-Україна, під Харковом ротвейлер накинувся на 4-річного хлопчика і загриз на смерть, після чого напав на бабусю дитини, яка кинулася захищати онука. Страшна НП в селищі в Красноградському районі у дворі приватного будинку сталася практично в лічені хвилини, а смерть малюка була миттєвою, розповідають медики.

Правоохоронці кваліфікували подію як нещасний випадок.

За словами завідувача Красноградського відділення судмедекспертизи, у дворі вся ділянка була у крові. Так, після нападу на дитину, собака кинувся на бабусю, у якої залишилися численні сліди від укусів.

“На голові, волосистої частини, особі, на грудях, шиї, животі, на верхніх та нижніх кінцівках”, – каже він.

Як було встановлено, жінка зібралася з онуком на прогулянку і на хвилину зайшла в будинок, залишивши хлопчика без нагляду у дворі. У цей момент їх ротвейлер перестрибнув огорожу вольєра і накинувся на хлопчика. Бабуся почула крики і кинулася на допомогу, але було вже пізно.

Родина купила пса майже місяць тому. Наголошується, що раніше тварина не проявляла агресії й не нападала на людей.

Поліцейські розповідають, що сім’я благополучна.

Спікерка місцевого відділення поліції Ольга Машка заявила, що наразі призначено ряд судових експертиз, за результатами яких буде встановлено, чи були у ротвейлера якісь захворювання, які могли б спричинити агресивну поведінку.

Після трагедії 3-річного пса приспали.

Коментарі

Позначки: , , ,