На горі Піп Іван (Мармарош) другу добу тривають пошуки 25-річного туриста зі Львова

Новини 15 Січня, 2021 905

Піп-Іван Мармароський/Фото: Турклуб

На туристичному маршруті, де заблукав львів’янин, сильна заметіль, висота снігового покриву близько 1 метру, видимість не більше 5-ти метрів

На Закарпатті тривають пошуки 25-річного туриста зі Львова, який зник 14 січня під час проходження туристичного маршруту на г. Піп Іван Мармароський Рахівського району.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляє ГУ ДСНС у Закарпатскій області.

Як зазначається у повідомленні, 14 січня  о 13:00 до Служби порятунку надійшло повідомлення, що під час проходження туристичного маршруту на г. Піп Іван Мармароський Рахівського району втратив орієнтир та заблукав мешканець м. Львів 1995 р.н.

О 21:20 заблукалого туриста не знайдено, пошуки призупинено у зв’язку з несприятливими погодними умовами (сильна заметіль, висота снігового покриву близько 1 метру, видимість не більше 5-ти метрів). Продовження пошуково-рятувальних робіт заплановано на 06:00  15.01.2021.

Для проведення пошуково-рятувальних робіт залучено Рахівське гірське пошуково-рятувальне відділення у складі 4 чоловік особового складу та 2 одиниць техніки.

Довідково. Піп Іван, також Піп Іван Мармароський (для розрізнення з Попом Іваном з Чорногірського масиву) — гора в Українських Карпатах, одна з вершин Гуцульських Альп (частина Мармароського гірського масиву). Розташована в Рахівському районі Закарпатської області, на кордоні України і Румунії.

Коментарі

Позначки: , , , , , ,