На горі Фудзіяма 10 днів тому зник відомий український тренер (ВІДЕО)

Новини 08 Березня, 2020 1 031

Фото: ФБ/ Borysenko Oleksii Гора Петрос, Карпати

У зв’язку із погодою пошуки українця не починалися

У Японії зник український бігун і тренер з лижного спорту Олексій Борисенко після того, як вирішив піднятися на Фудзіяму.

Як пише «Четверта студія», про це передає РБК-Україна із посиланням на Facebook спортсмена.

Директор Департаменту консульської служби Міністерства закордонних справ України Сергій Погорельцев повідомив, що спортсмен вирушив до Японії, аби взяти участь у марафоні. Проте забіг скасували у зв’язку із коронавірусом.

“Наше посольство активно займається. Підключили усіх кого можна”, – повідомив Погорельцев.

За інформацією друзів, Борисенко вирушив на гору Фудзіяма 26 лютого. Уже 28 числа зв’язок із ним пропав. На сторінці Олексія в соцмережі друзі повідомили, що у зв’язку із погодою пошуки українця не починалися. Проте вони в Японії зібрали групу приватних альпіністів, які готова розпочати пошуки.

Фото: ФБ

Про зникнення атлета розповіли його друзі у Facebook. Вони просять про допомогу, якщо будь-хто має інформацію, де перебуває Борисенко.

«Зник Олексій Борисенко, в Японії, після того, як 26-го лютого пішов підкорювати Фудзіяму. 28-го лютого з ним перервався зв’язок. Сьогодні 8 березня. Часу чекати немає. У зв’язку з погодними умовами, офіційно операцію з пошуку не починають. Пішов 10-й день…», – зазначається у повідомленні Natasha Schastlivaya у ФБ.


Коментарі

Позначки: , , , , , ,