На Дрогобиччині ще 5 нових випадків COVID-19

Новини 23 Червня, 2020 1 070

Фото: УНІАН

Сумарно у Дрогобицькому регіоні зафіксовано 66 випадків інфікування коронавірусом

На Дрогобиччині, станом на 10:00 23 червня,  за останню добу зафіксовано 5 нових випадків захворювання на коронавірус: серед них 3 дрогобичан, 1 бориславчанин та 1 мешканець Дрогобицького району.

Як пише «Четверта студія», про це повідомили у Дрогобицькій міській раді.

Як зазначається, також 5 осіб госпіталізовано у Стебницьку міську лікарню: 2 з Дрогобича, 1 із Стебника, 1 з Дрогобицького району та 1 з міста Городок.

У Дрогобичі 36 фіційно підтверджених випадків захворювання на коронавірус, у Стебнику – 7, Трускавці – 8, Бориславі – 8, у Дрогобицькому районі – 7. Сумарно у Дрогобицькому регіоні зафіксовано 66 випадків інфікування коронавірусом.  20 хворих вже одужали.

На Львівщині у 4220 осіб – позитивний результат тесту на коронавірус. 117 померло.

За останню добу в області захворюваність на коронавірусну інфекцію підтвердили у 155 нових осіб.

За даними ЦГЗ, станом на 23 червня в Україні 38074 лабораторно підтверджених ПЛР-дослідженням випадків COVID-19. Усього в Україні зафіксовано 1035 летальних випадків від COVID-19.

За добу було зафіксовано  833 нових випадків.

Загальна кількість підтверджених випадків COVID-19 у світі становить 8 755 796 осіб.

Як повідомили у Дрогобицькій міській раді, у КНП «Дрогобицька міська поліклініка» та КНП «Стебницька міська лікарня» вже впродовж двох тижнів проводять тестування методом імуно-ферментного аналізу. Цей вид тестування дозволяє оперативно визначити чи на даний момент людина є хворою на коронавірус, або ж чи вона вже перехворіла і в організмі виробились антитіла до цього захворювання.

Першочергово тестують медиків, працівників правоохоронних органів та дошкільних начальних закладів, які контактуватимуть з дітьми.

Як зазначається,  пройти ІФА-тестування може кожен охочий на платній основі.

Виконавчий комітет Дрогобицької міської ради своїм рішенням  18 червня затвердив тарифи на платні послуги з ІФА-тестування.

Відповідно до рішення, ІФА-тестування «Ig G-COVID-19», який дозволяє дізнатися, чи перехворіли ви на коронавірус COVID-19 у безсимптомній формі та чи виробив організм антитіла до вірусу, як і у КНП «Дрогобицька міська поліклініка», так і у КНП «Стебницька міська лікарня» становить 185 гривень.

ІФА-тестування «Ig М-COVID-19», призначеного для виявлення активної фази перебігу захворювання на COVID-19 на даний момент, становить 150 гривень.

Для проходження такого тестування, як зазначають у відділі охорони здоров`я ДМР, необхідно звернутися до свого сімейного лікаря.

Коментарі

Позначки: , ,