На Дрогобиччині потрібно відремонтувати дорогу Ступниця – Лішня, – Цимбалюк

Новини 22 Січня, 2022 883

На Львівщині "вмерло" "Велике будівництво" Зеленського, фото прес-служби нардепа

На Львівщині просідає “Велике будівництво” Зеленського

Наприкінці минулого року народний депутат України від ВО «Батьківщина» Михайло Цимбалюк під час візиту до Дрогобицького району закцентував увагу на необхідності капітального ремонту дороги Ступниця – Лішня, яку востаннє ремонтували у 90-их роках минулого століття, а зараз це непроїзні шляхи з аварійним мостом через річку Бистриця.

Про це пише Четверта студія з посиланням на Westnews.

Про ситуацію, яка склалася з фінансуванням цієї дороги, нардеп розповів, що під час робочого візиту до Дрогобицької територіальної громади місцеві мешканці нарікали, що через погане дорожнє покриття не завжди сюди доїжджає громадський транспорт, а за продуктами харчування, до найближчого магазину, потрібно долати самостійно декілька кілометрів.

“Тоді староста сіл Медвежа, Ступниця, Селець та Котоване з мешканцями громади передав звернення щодо необхідності проведення капітального ремонту автодороги Ступниця-Лішня.

Згідно із статтею 16 Закону України «Про статус народного депутата» з відповідними зверненнями також звернувся до прем’єр-міністра України та голови Львівської ОДА Максима Козицького з проханням виділити фінансування на ремонт дороги Ступниця – Лішня в цьому році. Це чи не єдиний важіль впливу на владу як представника опозиції. Зрештою, наразі бачимо, що немає політичної волі керівництва ОДА хоча б починати рух щодо ремонту дороги. Саме від Максима Козицького залежить доля усіх тих сіл, які з’єднує аварійний автомобільний шлях. Це питання мешканці порушують постійно під час зустрічей у Дрогобичі, але на наші прохання у Львівській ОДА не реагують. Чи ж не в пріоритеті нинішньої влади «Велике будівництво», так виглядає, що ні.

Якщо це й надалі у високих кабінетах відкладатимуть у довгі шухляди депутати Львівської облради від ВО «Батьківщина» ставитимуть це питання під час звіту голови ЛОДА за минулий рік. І тоді вже ми нагадаємо мешканцям області як керівництво ОДА закривало лікарні, освітні заклади. Бо ж завдання голови ОДА не лише дбати про підвищення зарплати чиновникам своєї структури, а й дбати про добробут мешканців області, чути і вирішувати їхні проблеми. Якщо Максим Козицький про це забув, то мешканців Дрогобиччини і не лише, переконаний, нагадають йому про це під стінами обладміністрації», – сказав Михайло Цимбалюк.

Коментарі

Позначки: , , , , , , , , , , ,