На довиборах на Івано-Франківщині відбувається традиційна боротьба корупції проти адмінресурсу, – Княжицький (ВІДЕО)

Новини 31 Березня, 2021 585

Синютка і Княжицький передають захисні костюми від фонду Петра Порошенка медзакладам Львова, фото 4studio

На Івано-Франківщині під час і після довиборів до Верховної Ради в окрузі №87 відбувається традиційна для української політики боротьба корупції проти адмінресурсу.

Про це у Facebook написав народний депутат від фракції “Європейська солідарність” Микола Княжицький, пише Четверта студія.

Нардеп прокоментував затримки із підрахунком голосів за кандидатів у нардепи у виборчому окрузі №87 на Франківщині.

“Все, що відбувається зараз на Івано-Франківщині під час і після виборів – традиційна боротьба корупції проти адмінресурсу. Це не вибори, а змагання у дитячу гру “камінь-ножиці-папір”. Корупція точно перемогла, але адмінресурс намагається силою забрати перемогу собі. Є один нюанс: адмінресурс і є найгіршою формою корупції, щоб там собі хто не думав”, – написав Княжицький.

За його словами, на довиборах в окрузі на Франківщині переміг Олександр Шевченко. Відрив з іншими кандидатами Василем Вірастюком і Русланом Кошулинським мінімальний.

“Але “Слуги” за звичкою хочуть вкрасти перемогу, поїхали цілим десантом на Івано-Франківщину. І вони захищають навіть не свого кандидата, а Зеленського, який прямо втрутився у вибори й агітував протизаконно за висуванця «Слуг народу», але програв. Виборців шкода. Я не є прихильником жодного кандидата, але вибираючи між корупцією, популістським адмінресурсом і ідеологією голосував би за останнє. Таких виявилася третина”, – додав нардеп.

Нагадаємо, Кошулинський вимагає оголосити перевибори на Івано-Франківщині.

Нагадаємо, об’єднання зусиль із Марусею Звіробій дало можливість наздогнати рейтинг Олександра Шевченка.

Група “Рейтинг” оприлюднила результати екзитполу виборів до Верховної Ради у 87 окрузі на Прикарпатті.

Коментарі

Позначки: